Ofertë e limituar

Days
Hours
Minutes
Seconds

çFARË ËSHTË

mENDO NDRYSHO FITO

Trajnimi Mendo Ndrysho Fito është një trajnimi i cili po ndryshon jetët e shumë njerëzve.

Ky trajnim është i përgatitur nga Ermal Mamaqi, dhe ka në fokus vetëpërmirësimin dhe zhvillimin personal. Trajnimi zgjat dy ditë të plota. Ai do të ndikojë pozitivisht në rritjen tuaj personale, dhe do t’ju ndihmojë ta çoni jetën tuaj në një nivel tjetër.

4 pjesët e trajnimit

Mendo

Mendo si fitues.

përcakto

Përcakto qëllimet.

ndrysho

Ndrysho për mirë.

vepro

Vepro tani!

zbuloni qëllimin
e jetës tuaj

Pyetja është… a do të jetoni duke u ankuar për çdo gjë që ndodh rreth jush? Apo do të jeni aktiv dhe të krijoni jetën që dëshironi dhe meritoni, pavarësisht gjithçkaje?

Në këtë kohë trazirash, kaosi dhe ndryshimi, ju ose mund të justifikoheni  dhe të humbni rrugën ose mund të vendosni që pavarësisht rrethanave, JU jeni projektuesi, krijuesi dhe arkitekti i jetës suaj – që ju keni kontrollin të së ardhmes suaj.

Kjo është pikërisht ajo që ju do arrini në trajnimin “Mendo, Ndrysho, Fito”.

Ky trajnim nuk ka të bëjë vetëm me të mësuarit se çfarë të BËNI për të ndryshuar jetën tuaj, por të shtyn të bëhesh versioni më i mirë i vetes tuaj, në mënyrë që të mund të përjetoni lumturinë, gëzimin, përmbushjen, pasionin dhe qëllimin si kurrë më parë

Bashkohu me ne në këtë supertrajnim

Të gjithë njerëzit e suksesshëm I karakterizon  një veçori e fuqishme që është: 
URIA PËR SUKSES – një dëshirë për zhvillim personal, rritje dhe përparim.

Kërkimi i burimeve më efektive i ndihmon ata të arrijnë dhe ruajnë qëllimet dhe ëndrrat e tyre.
Bëhuni dhe ju pjesë e grupit që marrin veprim. Bëhuni ndër ata që arrijnë të nxjerrin në pah potencialin e tyre. 

Partnerët tanë

Lista e çmimeve

REZERVO TANI

MENDO - NDRYSHO - FITO

DITA 1
70
 • Mendo
 • Përcakto
 • Libër ushtrimesh
 • meditim
 • Llotaria

MENDO - NDRYSHO - FITO

DITA 2
90
 • Ndrysho
 • Vepro
 • Libër ushtrimesh
 • meditim
 • Llotaria

MENDO - NDRYSHO - FITO

2 dITË
120
 • Mendo
 • Përcakto
 • Ndrysho
 • Vepro
 • Libër ushtrimesh
 • meditim
 • Llotaria
BEst deal
Nëse pas këtij trajnimi ju nuk njeheni të kënaqur për investimin që keni bërë për veten tuaj, 

NE JU KTHEJMË 100% TË LEKËVE MBRAPSHT!!!

na kontakto Për suport ose pyetje

Top